06. Ankkaa mä metsästän

13.03.2014 torstai
Aggressiivisempaa hakemista vaihteeksi: lähetin Arabiemiraatteihin kyselyitä kolmeen paikkaan (yksi niistä kustannustalo). Samoin meilailin Etelä-Koreaan, josta tuli jopa vastaus ” Hi, this time i have no items.I’ll let you know when i get you want items.”.

20.3.2014 torstai, taas
Yksi vastaus Kuwaitista: ilmoitti katsastavansa tilanteen, muut lähettämäni sähköpostiviestit varmaan menneet roskakoreihin samantien. Tingin eBay-myyjältä Singapore-paketin kahteen lehteen, joten kaupat tuli. Ja myyjä lupasi pitää silmänsä auki malesialaisten suhteen…

Intia-kielten kanssa pitäisi keksiä jotain. Yritin eilen eBayssä jo kokeillulla systeemilläni etsiä tiettyjen alueiden myyjiä, vaan huonolla menestyksellä.

26.3.2014 keskiviikko
Kaksi singaporelaista tuli varsin nopeasti – great! Eri kustantaja kuin niissä ekoissa (ja nämä kaksi ovat vanhempia) ja eri sisältö, enemmän sarjakuvaa.

22.4.2014 tiistai
Uusia hankintoja ei ole tullut tehdyksi. Andyn tuttu Tim Saksasta lähetti viestiä, että olisi kiinnostunut myös ylimääräisistä lehdistäni (sekä singaporelaisista että hongkongilaisista). Sain listan hänen ylimääräisistä lehdistään ja siellä oli makedonialainen ja assaminkielinen!!! Tosin sitten kun olin laittanut toivomuslistan, kertoi Tim, että ehkä se makedonialainen olikin virhe…. tarkistaa tilanteen, kunhan pääsee kotonaan käymään. Eikun peukut pystyyn.

Mutta hyviäkin uutisia: löysin eBaystä farsinkielisiä Disney-kirjoja – painettu Teheranissa!!! Kovakantisia ovat eivätkä kaikille puritaanikeräilijöille kelpaisi, mutta onhan mulla se afrikaansikin kovakantinen :)

Ai niin – sain selvitettyä ex-kollegan avustuksella hepreankielisen lehden nimen sekä palestiinalaislehden nimen ja muutakin… Kiitos Lisa!

20.5.2014 Tiistai
Timiltä tuli lähetys: mukana romanialainen Donald Duck, latvialainen Mickey Mouse, latvialainen mutta venäjänkielinen Mickey Mouse (sama kuin latviaksikin, siis), liettualainen Mickey Mouse, indonesialainen Donald Duck englanniksi ja sokerina pohjalla arabiankielinen kuwaitilainen! Paitsi se kuwaitilainen olikin egyptiläinen, vahingossa lähtenyt mukaan. Tim lupasi lähettää uuden ja oikean lehden.

13.11.2014 Torstai
Rinnakkaislehtiä on tullut pääasiassa hankittua, uusia kieliä ei. Nämä tulivat lisänä kokoelmiin: kolumbialaiset Tribilin, Tio Rico, Variedades ja Disneylandia, jenkki-Mickey Mouse, argentiinalainen Mickey Mouse sekä kanadalaiset Chip et Dale, Huey Dewey et Louie ja Daisy et Donald. Vanhoja ylimääräisiä saanut hieman myytyä ja vaihdettua pois.

Aloitin lehtien skannausurakan tarkoituksena saada vihdoin ne nettisivut toimimaan. Hidasta hommaa, mutta eiköhän se siitä.

19.01.2015
Vapaa-aikaa onkin sitten huomattavasti aiempaa enemmän, kun työttömäksi päädyin marraskuun lopussa. Vaan eipä tässä ole edelleenkään mitään löytöjä tupsahtanut eteen, jonkin verran saanut myydyksi edelleen ylimääräisiä. Viime viikolla tosin ostin eBaystä lehden, jota odottelen saapuvaksi huomenissa – jenkkiläinen myyjä väittää sen olevan libanonilainen ja tämä tuntuu uskottavalta ainakin kuvien perusteella (ranskalaista tekstiä mukana, kustantajana Middle East Media). Jostain syystä se on Inducksin sivuilla sijoitettu Ranskan alle. Olipa muuten tiukkaa huutovääntöä taas. Lehdellä oli toinenkin huutaja, mutta onneksi se ei ollut niin halukas sitä saamaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s