04. Hiljaa virtaa Donald….

15.1. (tiistai)
Huokaus. Palestiinalaista ei näy eikä afrikaansia kuulu vieläkään…. jälkimmäisen perilletulo alkaa nyt todenteolla näyttää epätodennäköiseltä. Itellan Online-helpistä ei ollut mitään apua, vain ärsytystä lisäsi. Mikko Prahasta ilahdutti kertomalla heidän hankkineen jonkin tshekkiläisen lehden vuodelta 1948, jossa on jokin Aku-stoori

21.1. (maanantai)
Vihdoinkin! Palestiinalainen saapui perjantaina Suomeen ja tänään se näkyy jo Itellan hakusivuilla merkinnällä ”siirretään luovutettavaksi”.

4.2. (maanantai)
Jaahs, olen unohtanut päivittää tilanteen. Palestiinalaisen sain maksutta ilman tullia ja alvia. Hyvä niin. Ja afrikaans-Mikki ilmestyi sekin päivää myöhemmin Itellan sivuille ja parin päivän päästä sekin oli minulla jo hyppysissä. Afrikaans on yhtä helppoa kuin hollannin lukeminen :) Taiwanilaisen metsästys jatkuu kaikin mahdollisin tavoin ja kontaktein. Muista puuttuvista ei oikein löydy nyt edes ideantynkää, mistä niitä voisi kaivella eBaytä lukuunottamatta.

25.2. (maanantai, taas)
Tulipa Prahasta Mikon lähettämä paketti perille – siinä oli tshekkoslovakialainen lehti Vpred vuodelta 1948, jossa puolen sivun Aku-juttu. Mielenkiintoiseksi tämän lehden tekee se, että se on julkaistu 10 päivää ennen kuin kommunistihallinto tuli lopullisesti valtaan Tshekkoslovakiassa. Sen jälkeen ei tainnut Akua näkyä lehtien sivuilla muutamaan vuosikymmeneen. Mukana oli myös vuoden 1991 tshekinkielinen Mickey Mouse, joka on painettu  Tshekin ja Slovakian littotasavallassa. Siinäpä pari kuriositeettia lisää kokoelmiin, kiitos Mikolle ja Olgalle!

6.8. (tiistai)
Long time, no write. Ei ole ollut mitään kirjoitettavaa, kun ei löydy mitään. Taiwanilainen kummittelee edelleen myynnissä, mutta kontaktia en saa. Pelle Pelottoman mietintämyssyllä olisi käyttöä!

30.9.
Hieno hankinta! Peterin avustuksella sain hommattua Valentine Publicationsin sota-aikaisen (siis 1940-luvun) Walt Disney Comics and Stories –lehden  Oletin sen nousevan huutokaupassa päälle sataseen, mutta minäpä sainkin sen kolmellakympillä! Mielenkiintoinen lehti, ilmeisestikin sota-ajan propagandatarkoituksiin julkaistu.  Muuta ei taas ole näkyvissä eikä kuuluvissa, paitsi se taiwanilainen….

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s